#MUSIKKtips Skei & PT

Du har sikkert hørt disse på p3 :)

12 år har nå gått siden duoen Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fant hverandre og ble bestevennene Skei & PT i Steinkjer. Det viste seg tidlig at de hadde mye på hjertet og guttene fra bygda var nådeløse da de sa de skulle satse 100% på sin trønderske hip-hop. Og det har de virkelig gjort.

 

Siden oppstarten har Skei & PT gitt ut singler, ep´er og et album. 

Det harde arbeidet de har lagt ned har blitt belønnet med flere millioner streams på Spotify og 1 plass på itunes lista ved flere anledninger. I tillegg har de blitt trønderske mestere i rock og pop i 2013. Noe som er litt uvanlig for en hiphop duo.

 

Skei & PT er mest kjent for sine sanger som «Blåveis» «Regnbuen» «På stranda»

2015 ble et rekord år for antall konserter og duoen fra Steinkjer ga ut 2 singler som «Vis dem ryggen» og «På Stranda» I oktober ga de ut ep´en «Blanke ark» som inneholder 4 sanger.

 

«Vis dem ryggen» fikk terningkast 5 av Trønderavisa og anmelder mente at produksjonen holdt høy internasjonal standard. Fingern fra Klovner i Kamp har uttalt etter en konsert med skei & PT at «disse lager kanskje de beste hiphop/rap låter for tiden» Etter å ha hørt «Vis dem ryggen»

 

«På Stranda» Ble omtalt som en sommerhit av Norsk på Norsk NRK P1 og den ble det. Sangen hadde premiere i NRK sitt program Klassequiz, hvor Skei & PT fremførte sangen live på radio. Det ble laget en musikkvideo som ble filmet på bystranda i Steinkjer.

Oktober kom «Blanke ark» ep ut. Igjen fikk de gode terningkast fra media og lovord om gjennombrudd ble kastet etter duoen. På «Blanke ark» deltar Diddaboy som gjesteartist på tittelsporet.

 

Skei & PT bestemt seg for å starte 2016 tidlig. 8 januar kommer det ut en sang som de mener kan bli deres neste hit, og kanskje en nasjonal hit. Sangen heter «Bensin» og er en glad og energisk party låt. En kommer i god stemning ved å lytte til den. 

 

Elever fra HINT har vært med å lage en ganske så profesjonell video til sangen.


Noen hevder at Skei & PT er ukjente til å være kjente, og det kan nok stemme i enkelte sammenhenger. 2016 vil bli et år, hvor enda flere vil bli kjent med duoen gjennom konserter og ny sanger

Én kommentar

elisagul

30.03.2016 kl.13:39

I like :)

Skriv en ny kommentar

worldofliz

worldofliz

33, Oslo

Legg gjerne igjen en kommentar, og/eller følg meg :) For spørsmål/sammarbeid/sponsor: worldoflizblogg@gmail.com

Follow

Kategorier

Arkiv

hits