Heaven is a place on earth

Nå begynner folk å gå tilbake til hverdagen, sommerferien er blitt til minner (ferske sådan) og skole/jobb venter, og det er kanskje en nedtur for mange. Frihet og lange sommernetter er forsatt noe en vil ha.

Men hverdagen er livet, og selv om det kan være godt og dagdrømme seg litt bort er det viktig å trives i hverdagen, gjør du ikke det, er det du som må gjøre noen grep selv for å komme dit hvor en trives.

- Heaven is a place on earth, your place 

 3 kommentarer

rteworld

04.08.2015 kl.23:50

Handler mye om livet og hva du ønsker å gjøre ut av det. Mandag for oss er traurige saker - men "mandag" er en følelse som du kan endre til fredag eller lørdag alt etter hva du har av innstilling. En utlending sa en gang at det han forbandt med Norge...i ett ord...var November. Han har egentlig rett. Vi er et "November-folk" pga at vi føler oss som "November" hele året - med unntak av i ferien da vi plutselig skifter ham og blir følsomme - energiske og glade mennesker. Jeg tror det som er typisk for nordmenn er at vi bekymrer oss for mye. Vi MÅ se værmeldingen for å finne ut hva vi skal gjøre neste dag. Flytte til Tyrkia? Blir du med - cutie?

rteworld

04.08.2015 kl.23:53

Glemte en ting..og du sier det så godt:"det (er) viktig å trives i hverdagen, gjør du ikke det, er det du som må gjøre noen grep selv for å komme dit hvor en trives." Dette har du helt rett i.

worldofliz

05.08.2015 kl.08:15

rteworld: Hehe ja, er med ;)

Skriv en ny kommentar

worldofliz

worldofliz

32, Oslo

Legg gjerne igjen en kommentar, og/eller følg meg :) For spørsmål/sammarbeid/sponsor: worldoflizblogg@gmail.com

Follow

Kategorier

Arkiv

hits